Who I Am?

“En el mundo genial de las cosas que dices. Hay historias de buenos y malos felices. Ceremonias de vivas, sonrisas al verte  como diablos se puede tener tanta suerte” (Maldita Nerea – En El Mundo Genial De Las Cosas Que Dices)

Who Am I?

sassy_chibi
My name is Tia a.k.a Sassy. An ordinary girl who lives in Jakarta. Working girl from 8 to 5 and a part time freelance translator. A dreamer, a bookworm, a movie freak, a language enthusiast, a TV series stalker and a music listener. Loves coffee, fashion and make up. I love traveling in winter (on budget). I love language and culture too, especially Italian and Iberian culture. I’m also a Spanish and Italian coordinator for a language enthusiast community, Polyglot Indonesia.

My Music :  R&B, Spanish-Andalusian music, Rock alternative, Pop, random K-pop (listening to EXO now) and J-pop.

My Movie :  My Sassy Girl (Korean) *this is why I took “Sassy” as my name*, Love Actually and Legend of The Fall

My Book :  Young-Adult book, Anne Rice, Charles Dickens, Victor Hugo

Current Addiction :  Books,Traveling (on budget), fashion and make-up

Language I Use :  Indonesian, English, sometimes Italian and Spanish

Language I’ve learned : English, Italian, Spanish, Catalan, French, Mandarin and Korean *yes, I’m a language freak*

My blog is all about random stuffs that happened in my life. Currently I write a lot about traveling, language and reviews.

4 Responses to “Who I Am?”

  1. bhellabhello June 28, 2013 at 12:48 AM #

    Helloooo, salam kenal! Ketemu blog ini gara2 komentar kamu yang menurut aku menarik di goodreads ttg buku 99 Cahaya Islam di Langit Eropa. Aku sudah ke Louvre dan entah kenapa ga menemukan sensasi yg sama dr di buku itu.
    Soal sejarah? Aku buta. Know less and feel so ashamed of it.
    Tapi pas di Marseille, Paris. Sejarah Islam di museum Mediterrania lbh menarik drpda yg di Louvre (there were mostly stones in History of Islam section, Louvre). Kalau kamu msh di Eropa, I recommend you to visit it😉

    • SassyChicks June 30, 2013 at 7:14 PM #

      Wah~~!! Thank you udah baca blog ini. Iya, konsep buku “99 Cahaya Islam di Langit Eropa” cuma sayang penulisnya kurang dalam ngasih informasinya jadi kesannya fiksi atau nalah cuma sekedar “for your information” saja. Di MArseille ada museum menarik ya? Wah! Sayang banget aku ngga kesitu. Mungkin next time ya… :))

      xoxo

  2. Izhani Isma Zahara (@hanizahara) September 30, 2015 at 1:20 AM #

    hallo kak!!! aku nemu blog kakak setelah nonton film 3meter diatas langit dan cari tau di google tulisan kakak paling atas, kebuka langsung awww fangirl. i love kpop too jadi blog kakak kayak surga buat aku haha. enak banget kakak yaaaaa ke tempat indah melulu……
    salam kenal ya kak :)))

    • SassyChicks October 1, 2015 at 11:44 AM #

      Wah!! Tku udah mampir dan udah baca. salam kenal juga ^^

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: